אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,671
צפיות

עוגה בחושה של תפוחים ותותים

המתכון של
עוגה בחושה של תפוחים ותותים

פרווה, בקלי קלות להכנה, קריספית מלמעלה ורכה מבפנים - טעם מושלם!

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מספיק ל- 2 אינגליש קייק והשתמשתי בכוסות חד''פ לשתייה חמה
  • 2 תפוחים מהסוג שאוהבים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 15 תותים (אפשר גם קפואים) חתוכים לקוביות קטנות
  • 4 ביצים
  • כוס סוכר
  • שקית סוכר וניל (10 גר')
  • קליפה מגוררת מלימון או תפוז
  • כוס שמן
  • 2 כוסות קמח רגיל
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גר')
  • כפית קינמון
  • כפית תמצית וניל
  • אבקת סוכר לזרייה לאחר האפייה
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל..


  • 2

    לטרוף בקערה את הביצים, סוכר, סוכר וניל וגרידת לימון.


  • 3

    להוסיף שמן ולהמשיך לטרוף.


  • 4

    להוסיף קמח, אבקת אפייה, קינמון ותמצית וניל ולערבב עד עיסה אחידה בלבד..


  • 5

    להוסיף את הפירות ולערבב מעט..


  • 6

    למזוג את העיסה לשתי תבניות אינגליש משומנות או להניח בתחתית נייר אפייה להקלת חילוץ העוגה מהתבנית..


  • 7

    להקפיד למזוג עד 2/3 מגובה התבנית..


  • 8

    אם נשארה עיסה למזוג לתבניות מאפינס אישיות משומנות..


  • 9

    לאפות שעה או עד שנועצים קיסם ויוצא נקי..


  • 10

    לצנן את העוגה ולפזר אבקת סוכר.


1

לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל..


2

לטרוף בקערה את הביצים, סוכר, סוכר וניל וגרידת לימון.


3

להוסיף שמן ולהמשיך לטרוף.


4

להוסיף קמח, אבקת אפייה, קינמון ותמצית וניל ולערבב עד עיסה אחידה בלבד..


5

להוסיף את הפירות ולערבב מעט..


6

למזוג את העיסה לשתי תבניות אינגליש משומנות או להניח בתחתית נייר אפייה להקלת חילוץ העוגה מהתבנית..


7

להקפיד למזוג עד 2/3 מגובה התבנית..


8

אם נשארה עיסה למזוג לתבניות מאפינס אישיות משומנות..


9

לאפות שעה או עד שנועצים קיסם ויוצא נקי..


10

לצנן את העוגה ולפזר אבקת סוכר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים