לןגן

עוגה בחושה של תפוחים ותותים

מאת: אורית לוי, פורסם: 14/10/2021 | 11:51
עוגה בחושה של תפוחים ותותים

תקציר המתכון: פרווה, בקלי קלות להכנה, קריספית מלמעלה ורכה מבפנים - טעם מושלם!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל.

  2. לטרוף בקערה את הביצים, סוכר, סוכר וניל וגרידת לימון

  3. להוסיף שמן ולהמשיך לטרוף

  4. להוסיף קמח, אבקת אפייה, קינמון ותמצית וניל ולערבב עד עיסה אחידה בלבד.

  5. להוסיף את הפירות ולערבב מעט.

  6. למזוג את העיסה לשתי תבניות אינגליש משומנות או להניח בתחתית נייר אפייה להקלת חילוץ העוגה מהתבנית.

  7. להקפיד למזוג עד 2/3 מגובה התבנית.

  8. אם נשארה עיסה למזוג לתבניות מאפינס אישיות משומנות.

  9. לאפות שעה או עד שנועצים קיסם ויוצא נקי.

  10. לצנן את העוגה ולפזר אבקת סוכר