טורפים את הביצים יחד עם הסוכר, סוכר וניל והתמצית וניל..
3
מוסיפים שמנת חמוצה ושמן בהדרגה. תוך כדי עירבוב.
4
מנפים קמח ומסיפים ביחד עם האבקת האפייה. .
5
לאחר קבלת תערובת חלקה. משמנים תבנית לפי הצורך.
שופכים את הבלילה לתוך התבנית ומפזרים אגוזים מעל. במידה והשתמשתם בשקדים לבנים-לפזר בעת יציאת העוגה מהתנור.
.
6
מכניסים לתנור ל40-50 דק' בהתאם לסוג התנור..
7
לאחר שהעוגה מוכנה - כשהיא עדיין חמה-לוקחים מייפל ושופכים על העוגה בנדיבות לפי הטעם..
8
בתיאבון !.
1
מחממים מראש תנור ל180 מעלות.
2
טורפים את הביצים יחד עם הסוכר, סוכר וניל והתמצית וניל..
3
מוסיפים שמנת חמוצה ושמן בהדרגה. תוך כדי עירבוב.
4
מנפים קמח ומסיפים ביחד עם האבקת האפייה. .
5
לאחר קבלת תערובת חלקה. משמנים תבנית לפי הצורך.
שופכים את הבלילה לתוך התבנית ומפזרים אגוזים מעל. במידה והשתמשתם בשקדים לבנים-לפזר בעת יציאת העוגה מהתנור.
.
6
מכניסים לתנור ל40-50 דק' בהתאם לסוג התנור..
7
לאחר שהעוגה מוכנה - כשהיא עדיין חמה-לוקחים מייפל ושופכים על העוגה בנדיבות לפי הטעם..