ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לתחתית:.
-
2
להפעיל תנור ל180 מעלות, פורסים חבילה של בצק עלים, לרדד שני חתיכות זהות שתהיינה גדולות יותר מגודל התבנית הרצויה, הבצק מתכווץ מעט אחרי אפייה.
-
3
חתיכה אחת להניח בתבנית עם נייר אפייה, חתיכה שניה לחתוך לריבועים שווים.
-
4
להכניס לתנור ולהנמיך מעלות ל160, לאפות עד שהבצק מתנפח ומקבל צבע זהוב .
-
5
למלית:.
-
6
להקציץ שמנת מתוקה עד לקבלת קצף די עמיד, להוסיף לאט לאט את פודינג הוניל, אבקת הסוכר ואת החלב, עד שמתקבל מרקם אחיד בלי גושים.
-
7
לאחר שהבצק התקרר למעוך אותו בתבנית שלא יהיה מנופח, לשפוך את כל המלית לשכבה ישרה ושווה, לאחר מכן לסדר את הריבועים שאפינו מעל שכבת המלית ולהקפיא.
-
8
לפני ההגשה לפזר מעט אבקת סוכר למעלה.
1
לתחתית:.
2
להפעיל תנור ל180 מעלות, פורסים חבילה של בצק עלים, לרדד שני חתיכות זהות שתהיינה גדולות יותר מגודל התבנית הרצויה, הבצק מתכווץ מעט אחרי אפייה.
3
חתיכה אחת להניח בתבנית עם נייר אפייה, חתיכה שניה לחתוך לריבועים שווים.
4
להכניס לתנור ולהנמיך מעלות ל160, לאפות עד שהבצק מתנפח ומקבל צבע זהוב .
5
למלית:.
6
להקציץ שמנת מתוקה עד לקבלת קצף די עמיד, להוסיף לאט לאט את פודינג הוניל, אבקת הסוכר ואת החלב, עד שמתקבל מרקם אחיד בלי גושים.
7
לאחר שהבצק התקרר למעוך אותו בתבנית שלא יהיה מנופח, לשפוך את כל המלית לשכבה ישרה ושווה, לאחר מכן לסדר את הריבועים שאפינו מעל שכבת המלית ולהקפיא.
8
לפני ההגשה לפזר מעט אבקת סוכר למעלה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים