לןגן

קרמשניט

מאת: מרים טויזר, פורסם: 06/09/2021 | 12:01
קרמשניט

תקציר המתכון: קרמשניט של אמא הכי טעים שיש...מחמישה מרכיבים בלבד...

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לתחתית:

  2. להפעיל תנור ל180 מעלות, פורסים חבילה של בצק עלים, לרדד שני חתיכות זהות שתהיינה גדולות יותר מגודל התבנית הרצויה, הבצק מתכווץ מעט אחרי אפייה

  3. חתיכה אחת להניח בתבנית עם נייר אפייה, חתיכה שניה לחתוך לריבועים שווים

  4. להכניס לתנור ולהנמיך מעלות ל160, לאפות עד שהבצק מתנפח ומקבל צבע זהוב

  5. למלית:

  6. להקציץ שמנת מתוקה עד לקבלת קצף די עמיד, להוסיף לאט לאט את פודינג הוניל, אבקת הסוכר ואת החלב, עד שמתקבל מרקם אחיד בלי גושים

  7. לאחר שהבצק התקרר למעוך אותו בתבנית שלא יהיה מנופח, לשפוך את כל המלית לשכבה ישרה ושווה, לאחר מכן לסדר את הריבועים שאפינו מעל שכבת המלית ולהקפיא

  8. לפני ההגשה לפזר מעט אבקת סוכר למעלה