הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת שוקולד וקוקוס נימוחה וטעימה...קלה מאוד להכנה זהירות ממכר מאוד... שכבה תחתונה כמו סופלה שוקולד שכבה אמצעית קוקוס נדיר ומעל הכל גנאש שוקולד....בקיצור עוגה שווה בטירוף...
שכבת בסיס.
לחמם תנור ל180 מעלות, בסיר על האש להמיס שוקולד ושמן, להסיר מהאש ולהוסיף שאר מרכיבים, לאפות בדיוק 11 דקות.
שכבה אמצעית .
בסיר על האש להמיס את כל מרכיבי השכבה עד שמתגבש הקוקוס, לפזר מעל שכבת הבסיס חלוקה שווה.
שכבה עליונה.
להמיס במיקרוגל את מרכיבי הגנאש, למרוח מעל שכבת הקוקוס.
נשמר מעולה בהקפאה .