ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לטבילת הבישקוטים
-
1 כוס מים רתוחים עם 2 כפיות נס קפה מגורען
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, אינסטנט פודינג, סוכר וניל, חלב ובסוף להוסיף את גבינת המסקרפונה לערבב לקרם אחיד ויציב..
-
2
הרכבת העוגה:.
-
3
תבנית מלבנית 30×25.
-
4
מסדרים בתבנית ½ מכמות הבשקוטים.
-
5
ומזלפים עליהם מעט מהקפה. .
-
6
מעל הבישקוטים מורחים חצי מכמות הקרם. .
-
7
מעל הקרם שמים את מחצית הבשקוטים שנשארו.
-
8
ושוב מזלפים עלהם מהקפה ומכסים במחצית הקרם שנשאר מיישרים..
-
9
לכסות בניילון נצמד ולמקרר ללילה..
-
10
לפני ההגשה לפזר קקאו ושוקולד מריר מגורד ..
1
במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, אינסטנט פודינג, סוכר וניל, חלב ובסוף להוסיף את גבינת המסקרפונה לערבב לקרם אחיד ויציב..
2
הרכבת העוגה:.
3
תבנית מלבנית 30×25.
4
מסדרים בתבנית ½ מכמות הבשקוטים.
5
ומזלפים עליהם מעט מהקפה. .
6
מעל הבישקוטים מורחים חצי מכמות הקרם. .
7
מעל הקרם שמים את מחצית הבשקוטים שנשארו.
8
ושוב מזלפים עלהם מהקפה ומכסים במחצית הקרם שנשאר מיישרים..
9
לכסות בניילון נצמד ולמקרר ללילה..
10
לפני ההגשה לפזר קקאו ושוקולד מריר מגורד ..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים