אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

648
צפיות

פאי פיסטוק עם שוקולד

המתכון של
פאי פיסטוק עם שוקולד

עפ"י מתכון של השף הלבן

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 חבילה בצק פריך עם שוקולד של "מעדנות"
  • מילוי
  • 130 גר' פיסטוק טחון דק
  • 30 גר' שקדים טחונים דק
  • 25 גר' פתיתי קוקוס
  • 100 גר' סוכר
  • 2 ביצים
  • כפית תמצית וניל
  • 50 גר' חמאה מומסת
  • 1 כף מחית פיסטוק, אני השתמשתי במחית שוקולד השחר
  • גנאש שוקולד
  • 100 גר' שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמנת לקצפת 38%
  • לקישוט פיסטוקים טחונים
אופן ההכנה
  • 1

    תבנית פאי בקוטר 28.


  • 2

    בקערה מערבבים פיסטוקים, שקדים וקוקוס.


  • 3

    בקערה נפרדת מערבבים סוכר עם ביצים, תמצית וניל, חמאה מומסת ומחית שוקולד השחר.


  • 4

    מערבבים יחד את 2 התערובות.


  • 5

    מרפדים את תבנית האפייה בבצק, ומהדקים טוב בשוליים.


  • 6

    שופכים את מלית הפיסטוק מעל הבצק.


  • 7

    אופים כ-30 דקות ב-170 מעלות.


  • 8

    הכנת הגנאש: ממיסים את השוקולד עם השמנת לקצפת כ-1 דקה במיקרוגל.


  • 9

    אחרי שהעוגה התקררה בחום החדר, שופכים עליה את הגנאש.


  • 10

    כשהגנאש התקרר על העוגה, לפזר מלמעלה פיסטוקים קצוצים .


1

תבנית פאי בקוטר 28.


2

בקערה מערבבים פיסטוקים, שקדים וקוקוס.


3

בקערה נפרדת מערבבים סוכר עם ביצים, תמצית וניל, חמאה מומסת ומחית שוקולד השחר.


4

מערבבים יחד את 2 התערובות.


5

מרפדים את תבנית האפייה בבצק, ומהדקים טוב בשוליים.


6

שופכים את מלית הפיסטוק מעל הבצק.


7

אופים כ-30 דקות ב-170 מעלות.


8

הכנת הגנאש: ממיסים את השוקולד עם השמנת לקצפת כ-1 דקה במיקרוגל.


9

אחרי שהעוגה התקררה בחום החדר, שופכים עליה את הגנאש.


10

כשהגנאש התקרר על העוגה, לפזר מלמעלה פיסטוקים קצוצים .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים