תקציר המתכון: עפ"י מתכון של השף הלבן
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
תבנית פאי בקוטר 28
בקערה מערבבים פיסטוקים, שקדים וקוקוס
בקערה נפרדת מערבבים סוכר עם ביצים, תמצית וניל, חמאה מומסת ומחית שוקולד השחר
מערבבים יחד את 2 התערובות
מרפדים את תבנית האפייה בבצק, ומהדקים טוב בשוליים
שופכים את מלית הפיסטוק מעל הבצק
אופים כ-30 דקות ב-170 מעלות
הכנת הגנאש: ממיסים את השוקולד עם השמנת לקצפת כ-1 דקה במיקרוגל
אחרי שהעוגה התקררה בחום החדר, שופכים עליה את הגנאש
כשהגנאש התקרר על העוגה, לפזר מלמעלה פיסטוקים קצוצים