ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
תמצית וניל או שקית סוכר וניל
-
חצי מיכל שמנת להקצפה פרווה של השף הלבן 250 מ"ל.
-
לגנאש
-
-
וחצי שמנת מתוקה להקצפה פרווה של השף הלבן.
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל 180 מעלות..
-
2
מקציפים את הביצים,.
-
3
מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבול את השמן, הקמח, א. אפיה, סוכר, שוקולית וחצי מיכל שמנת מתוקה. מערבבים לתערובת אחידה ללא גושים..
-
4
שופכים לתבנית מלבנית / עגולה / 2 אינגליש קייק ומכניסים לתנור לכ 25 דק. עד שקיסם יוצא נקי..
-
5
במקביל ממיסים במיקרו או על בן מארי את השוקולד והשמנת..
-
6
ושופכים על העוגה בעודה חמה..
-
7
אפשר לכל המעוניין לעשות חורים בעוגה ליצירת גומות בעזרת קשית או קש מעץ והשוקולד זולג פנימה..
1
מחממים תנור ל 180 מעלות..
2
מקציפים את הביצים,.
3
מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבול את השמן, הקמח, א. אפיה, סוכר, שוקולית וחצי מיכל שמנת מתוקה. מערבבים לתערובת אחידה ללא גושים..
4
שופכים לתבנית מלבנית / עגולה / 2 אינגליש קייק ומכניסים לתנור לכ 25 דק. עד שקיסם יוצא נקי..
5
במקביל ממיסים במיקרו או על בן מארי את השוקולד והשמנת..
6
ושופכים על העוגה בעודה חמה..
7
אפשר לכל המעוניין לעשות חורים בעוגה ליצירת גומות בעזרת קשית או קש מעץ והשוקולד זולג פנימה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים