לןגן

עוגת שוקולית

מאת: Yael Hadad, פורסם: 13/07/2021 | 13:51
עוגת שוקולית

תקציר המתכון: עוגה קלה להכנה, גורפת מחמאות, נימוחה וטעימה!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לגנאש

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל 180 מעלות.

  2. מקציפים את הביצים,

  3. מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבול את השמן, הקמח, א. אפיה, סוכר, שוקולית וחצי מיכל שמנת מתוקה. מערבבים לתערובת אחידה ללא גושים.

  4. שופכים לתבנית מלבנית / עגולה / 2 אינגליש קייק ומכניסים לתנור לכ 25 דק. עד שקיסם יוצא נקי.

  5. במקביל ממיסים במיקרו או על בן מארי את השוקולד והשמנת.

  6. ושופכים על העוגה בעודה חמה.

  7. אפשר לכל המעוניין לעשות חורים בעוגה ליצירת גומות בעזרת קשית או קש מעץ והשוקולד זולג פנימה.