אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

364
צפיות

עוגת רולדת שוקולד רכה

המתכון של
עוגת רולדת שוקולד רכה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • המצרכים לעוגה
  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 2 כפות קקאו
  • המצרכים לקרם
  • 2 קופסאות שמנת מתוקה
  • 2 כפות גדושות פודינג וניל (קופסא)
  • 2 כפות סוכר
  • המצרכים לציפוי העוגה
  • 1/2 קופסאת שמנת מתוקה
  • 1 חבילת שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    מפרידים ביצים, מקציפים את החלבונים (לבן) ומוסיפים סוכר עד שמתקבל קצף יציב, מוסיפים את שאר המצרכים, כולל את החלמונים (צהוב) ומערבבים בתנועת קיפוץ לתערובות אחידה.


  • 2

    מחממים תנור לחום של 180, שמים נייר אפיה על תבנית ושופכים עליה את התערובת ומפזרים אותה באופן אחיד.


  • 3

    אופים כ-15 דקות.


  • 4

    בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הקרם, מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל וסוכר לקרם יציב.


  • 5

    מוציאים את העוגה מהתנור, מחכים 2 דקות ומגלגלים את העוגה עם נייר האפיה ופותחים בחזרה.


  • 6

    מקררים את העוגה, מורחים את הקרם ומגלגלים ומניחים על מגש.


  • 7

    מכינים את הציפוי, מחממים במיקרו (בפולסים של חצי דקה) שמנת מתוקה עם שוקולד מריר, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד, מקררים טיפה ושופכים על העוגה ובתיאבון.


1

מפרידים ביצים, מקציפים את החלבונים (לבן) ומוסיפים סוכר עד שמתקבל קצף יציב, מוסיפים את שאר המצרכים, כולל את החלמונים (צהוב) ומערבבים בתנועת קיפוץ לתערובות אחידה.


2

מחממים תנור לחום של 180, שמים נייר אפיה על תבנית ושופכים עליה את התערובת ומפזרים אותה באופן אחיד.


3

אופים כ-15 דקות.


4

בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הקרם, מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל וסוכר לקרם יציב.


5

מוציאים את העוגה מהתנור, מחכים 2 דקות ומגלגלים את העוגה עם נייר האפיה ופותחים בחזרה.


6

מקררים את העוגה, מורחים את הקרם ומגלגלים ומניחים על מגש.


7

מכינים את הציפוי, מחממים במיקרו (בפולסים של חצי דקה) שמנת מתוקה עם שוקולד מריר, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד, מקררים טיפה ושופכים על העוגה ובתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים