אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

395
צפיות

עוגת תפוחים בחושה

המתכון של
עוגת תפוחים בחושה

רכה וטעימה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 ביצים שלמות
  • 3/4 כוס סוכר (אפשר קצת פחות קורט מלח
  • 2 ורבע כוסות קמח תופח
  • 1 כף אינסנט פודינג וניל
  • 1 כוס שמן
  • 1 סוכר וניל
  • 3 יחידות תפוח גרנד סמית חתוך לקוביות קטנות
  • 1 אגס חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס סוכר דמררה
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כוס אגוזים טחונים גס
  • 1/2 כוס צימוקים לבנים
  • 1 כפית קינמון
  • לקישוט
  • 1/2 כוס אגוזים טחונים גס
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1 כף סוכר דמררה
אופן ההכנה
  • 1

    שמים בסיר מים,סוכר דמררה ,תפוחים ואז ומבשלים כמה דקות מכבים את הגז מוסיפים קינמון ולימון ולתת להתקרר מעט .


  • 2

    מקציפים ביצים שלמות עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצף תופח ,מנמיחים את מהירות המיקסר מוסיפים שמן וממשיכים להקציף.


  • 3

    מוסיפים את הקמח ,אינסטנט פודינג ואת התפוחים וממשיכים להקציף לקבלת בלילה שלא יהיו גושים .


  • 4

    מתאים לתבנית 24 או סיר פלא .


  • 5

    לשים נייר אפיה מסביב להכניס את הבלילה ,לערבב את האגוזים,קינמון וסוכר ולפזר מעל העוגה .


  • 6

    לחמם תנור 150 מעלות ולאפות בערך 45 דקות לבדוק עם סכין כשהעוגה מוכנה להוציא לחכות שתתקקרר ולהפוך על. צלחת .


  • 7

    בהצלחה .


  • 8

    השתמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה .


1

שמים בסיר מים,סוכר דמררה ,תפוחים ואז ומבשלים כמה דקות מכבים את הגז מוסיפים קינמון ולימון ולתת להתקרר מעט .


2

מקציפים ביצים שלמות עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצף תופח ,מנמיחים את מהירות המיקסר מוסיפים שמן וממשיכים להקציף.


3

מוסיפים את הקמח ,אינסטנט פודינג ואת התפוחים וממשיכים להקציף לקבלת בלילה שלא יהיו גושים .


4

מתאים לתבנית 24 או סיר פלא .


5

לשים נייר אפיה מסביב להכניס את הבלילה ,לערבב את האגוזים,קינמון וסוכר ולפזר מעל העוגה .


6

לחמם תנור 150 מעלות ולאפות בערך 45 דקות לבדוק עם סכין כשהעוגה מוכנה להוציא לחכות שתתקקרר ולהפוך על. צלחת .


7

בהצלחה .


8

השתמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים