לןגן

עוגת תפוחים בחושה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 10/06/2021 | 21:21
עוגת תפוחים בחושה

תקציר המתכון: רכה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר מים,סוכר דמררה ,תפוחים ואז ומבשלים כמה דקות מכבים את הגז מוסיפים קינמון ולימון ולתת להתקרר מעט

  2. מקציפים ביצים שלמות עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצף תופח ,מנמיחים את מהירות המיקסר מוסיפים שמן וממשיכים להקציף

  3. מוסיפים את הקמח ,אינסטנט פודינג ואת התפוחים וממשיכים להקציף לקבלת בלילה שלא יהיו גושים

  4. מתאים לתבנית 24 או סיר פלא

  5. לשים נייר אפיה מסביב להכניס את הבלילה ,לערבב את האגוזים,קינמון וסוכר ולפזר מעל העוגה

  6. לחמם תנור 150 מעלות ולאפות בערך 45 דקות לבדוק עם סכין כשהעוגה מוכנה להוציא לחכות שתתקקרר ולהפוך על. צלחת

  7. בהצלחה

  8. השתמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה