הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקרדיט למתכון של אריאלה גולדמן וקרין גורן
מחממים תנור ל-160 מעלות, חום נמוך - תוכנית אפייה רגילה.
בתחתית התנור שמים תבנית עמוקה עם מים רותחים (קומקום מלא).
במיקסר עם וו גיטרה מקציפים 6 חלבונים עם 1/4 כוס סוכר.
בינתיים בקערה גדולה טורפים יחד לתערובת אחידה 6 חלמונים, סוכר, גבינות, ושאר מרכיבי העוגה.
מקפלים בעדינות את הקצף לתוך הקערה עם הגבינות עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
משטחים את התערובת בתבנית משומנת היטב בתחתית ובדפנות.
אופים בין 50 ל-60 דקות ב-160 מעלות, אפייה רגילה (לא טורבו).
כשהעוגה מוכנה מוציאים אותה מהתנור ומצננים אותה בטמפ' החדר. במהלך הקירור נפח העוגה ירד.
מקציפים את מצרכי הציפוי ומורחים על העוגה כשהעוגה התקררה. מעטרים את העוגה עם שוקולד מגורד בקולפן.
מעבירים את העוגה ללילה במקרר.