הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה מניחים 6 חלמונים, שמן, מיץ תפוזים, מערבבים היטב ומוסיפים את החומרים היבשים, קוקוס, סולת, קמח, אפיה וגרידת לימון..
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר לקצף יציב אבל לא קשה מידי. מערבבים בתנועות קיפול את שתי הקערות (מוסיפים את קצף החלבונים לבלילה). מעבירים לתבנית בינונית משומנת ואופים בחום 170 כ 50 דקות..
בנתיים מרתיחים את חומרי הסירופ כ20 דקות על אש בינונית לצנן. וכשהעוגה מוכנה וחמה שופכים את הסירופ על העוגה ומשאירים כחצי שעה לספיגת הנוזל. מפזרים מעל קוקוס..
בהצלחה ובאהבה איילת❤.