לןגן

עוגת סולת

מאת: איילת שלמה, פורסם: 06/05/2021 | 09:25
עוגת סולת

תקציר המתכון: עוגה רטובה וטעימה בטעמי קוקוס תפוזים....

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מניחים 6 חלמונים, שמן, מיץ תפוזים, מערבבים היטב ומוסיפים את החומרים היבשים, קוקוס, סולת, קמח, אפיה וגרידת לימון.

  2. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר לקצף יציב אבל לא קשה מידי. מערבבים בתנועות קיפול את שתי הקערות (מוסיפים את קצף החלבונים לבלילה). מעבירים לתבנית בינונית משומנת ואופים בחום 170 כ 50 דקות.

  3. בנתיים מרתיחים את חומרי הסירופ כ20 דקות על אש בינונית לצנן. וכשהעוגה מוכנה וחמה שופכים את הסירופ על העוגה ומשאירים כחצי שעה לספיגת הנוזל. מפזרים מעל קוקוס.

  4. בהצלחה ובאהבה איילת❤