הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת גבינה קרה עם ג'לטין/נדיה אביזוב גדלוב... .
שלב א'- להמיס בכוס 14 גרם ג'לטין עם 120 מי"ל מים או חלב, לערבב היטב עד שהג'לטין ניקרש..
שלב ב' - להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל וכוס חלב..
שלב ג'- בקערה שנייה לערבב גבינה לבנה עם סוכר. .
*בשביל הטעם הלימוני ניתן להוסיף קליפת לימון מגורד..
שלב ד' -לערבב את הקצפת עם הגבינה..
שלב ה'- לקחת תבנית חד פעמי מרובע, לטבול פתיבר (באיזה טעם שרוצים) בחלב ולסדר בתחתית התבנית..
שלב ו' - בפולסים קצרים להמיס במיקרו את הג'לטין לערבב היטב ולעשות השוואת טמפרטורה עם מעט מתערובת של הגבינה. לערבב הכול יחד ולצקת על הפתיבר. לשיכבה העליונה שוב לטבול פתיבר בחלב ולסדר מעל. .
לכסות עם ניילון ניצמד ולכניס למקרר למשך לילה..
לחתוך למעויינים ובאת ההגשה לזלף סירופ שוקולד..