לןגן

עוגת גבינה קרה עם ג'לטין/נדיה אביזוב גדלוב...

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 03/05/2021 | 15:58
עוגת גבינה קרה עם ג'לטין/נדיה אביזוב גדלוב...

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוגת גבינה קרה עם ג'לטין/נדיה אביזוב גדלוב...

  2. שלב א'- להמיס בכוס 14 גרם ג'לטין עם 120 מי"ל מים או חלב, לערבב היטב עד שהג'לטין ניקרש.

  3. שלב ב' - להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל וכוס חלב.

  4. שלב ג'- בקערה שנייה לערבב גבינה לבנה עם סוכר.

  5. *בשביל הטעם הלימוני ניתן להוסיף קליפת לימון מגורד.

  6. שלב ד' -לערבב את הקצפת עם הגבינה.

  7. שלב ה'- לקחת תבנית חד פעמי מרובע, לטבול פתיבר (באיזה טעם שרוצים) בחלב ולסדר בתחתית התבנית.

  8. שלב ו' - בפולסים קצרים להמיס במיקרו את הג'לטין לערבב היטב ולעשות השוואת טמפרטורה עם מעט מתערובת של הגבינה. לערבב הכול יחד ולצקת על הפתיבר. לשיכבה העליונה שוב לטבול פתיבר בחלב ולסדר מעל.

  9. לכסות עם ניילון ניצמד ולכניס למקרר למשך לילה.

  10. לחתוך למעויינים ובאת ההגשה לזלף סירופ שוקולד.