הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבשנה שבה איטליה רחוקה מאתנו, יש עוגה שיכולה לעזור לנו להתקרב אליה.... תדמיינו את הבית קפה בפינה ליד המדרגות הספרדיות ואת עצמכם יושבים ואוכלים את העוגה עם אספרסו קצר... יאמי....
קרם:.
מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקשת סוכר.
מוסיפים את המסקרפונה כאשר הקצפת כבר יציבה.
בסוף מוסיפים את הליקרים ומביאים למצב של קרם..
סידור:.
טובלים את הבשקוטים אחד אחד בקפה ומניחים על הפיירקס. מוסיפים שכבת קרם ומסדרין מעליו עוד שכבת בשקוטים טבולים..
כאשר מגיעים לשכבת קרם אחרונה משטחים יפה ומפזרים אבקת קאקאו עד לסיכוי מלא..
שעתיים במקרר לפני ההגשה..
בתיאבון!!!.