במקסר מקציפים את הביצים. ולאחר מכן מוסיפים חצי כוס סוכר לבן. כעבור 3 דק. מחממים על הגז סיר. שבו 100 גרם שוקולד מריר עם שמנת מתוקה להקצפה. שופכת את התערובת לתוך המקסר. (שמנת והשוקולד מריר).
2
מכניסה לתנור כ30 דק. את הבסיס 170 מעלות.
3
נותנת לבסיס להתקרר כ10 דק. מכניסה למקרר לחצי שעה..
4
ולבנתיים מכינה את הקצפת. חבילת פודינג. כוס סוכר ו2 שמנת מתוקה. מערבבת כ3 דקות. עד שנהפכת לי קצפת יציבה!!. שופכת מעל הבסיס. ומכניסה ל3 שעות במקרר!!.
5
כעבור 3 שעות מכינה את השוקולד לעוגה. 200 גרם שוקולד מריר שמנת מתוקה. כפית נס קפה. כשהתערובת מוכנה שופכת מעל העוגה. ומטלטלת אותה מצד לצד. בעדינות!! מכניסה למקרר לכמה שעות טובות..
6
בתאבון😉.
0
נתחיל בבסיס. .
1
במקסר מקציפים את הביצים. ולאחר מכן מוסיפים חצי כוס סוכר לבן. כעבור 3 דק. מחממים על הגז סיר. שבו 100 גרם שוקולד מריר עם שמנת מתוקה להקצפה. שופכת את התערובת לתוך המקסר. (שמנת והשוקולד מריר).
2
מכניסה לתנור כ30 דק. את הבסיס 170 מעלות.
3
נותנת לבסיס להתקרר כ10 דק. מכניסה למקרר לחצי שעה..
4
ולבנתיים מכינה את הקצפת. חבילת פודינג. כוס סוכר ו2 שמנת מתוקה. מערבבת כ3 דקות. עד שנהפכת לי קצפת יציבה!!. שופכת מעל הבסיס. ומכניסה ל3 שעות במקרר!!.
5
כעבור 3 שעות מכינה את השוקולד לעוגה. 200 גרם שוקולד מריר שמנת מתוקה. כפית נס קפה. כשהתערובת מוכנה שופכת מעל העוגה. ומטלטלת אותה מצד לצד. בעדינות!! מכניסה למקרר לכמה שעות טובות..