תקציר המתכון: עוגת קרבו. הורסת
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
נתחיל בבסיס.
במקסר מקציפים את הביצים. ולאחר מכן מוסיפים חצי כוס סוכר לבן. כעבור 3 דק. מחממים על הגז סיר. שבו 100 גרם שוקולד מריר עם שמנת מתוקה להקצפה. שופכת את התערובת לתוך המקסר. (שמנת והשוקולד מריר)
מכניסה לתנור כ30 דק. את הבסיס 170 מעלות
נותנת לבסיס להתקרר כ10 דק. מכניסה למקרר לחצי שעה.
ולבנתיים מכינה את הקצפת. חבילת פודינג. כוס סוכר ו2 שמנת מתוקה. מערבבת כ3 דקות. עד שנהפכת לי קצפת יציבה!!. שופכת מעל הבסיס. ומכניסה ל3 שעות במקרר!!
כעבור 3 שעות מכינה את השוקולד לעוגה. 200 גרם שוקולד מריר שמנת מתוקה. כפית נס קפה. כשהתערובת מוכנה שופכת מעל העוגה. ומטלטלת אותה מצד לצד. בעדינות!! מכניסה למקרר לכמה שעות טובות.
בתאבון😉