להפריד ביצים ולהקציף לסרוגין עם הסוכר והמלח עד לקצף גמישי להוסיף את השמן ב3 פעמים, לערבב את כול החומרים היבשים הכול ביחד ,להוסיף 1 יוגורט וחצי כמות מהיבשים ושוב לערבב עוד 1 יוגורט ועוד את יתרת היבשים, להוסיף גרידת לימון לערבב ולתנור שחומם מראש ב170 מעלות בערך 40 דקות...
2
לצנן את העוגה ולישפוך את הגנ'ז שעשוי מ150 שוקולד מריר, וחצי כמות מהשמנת המתוקה לחמם מעט ולערבב..בהצלחה אורה...
1
להפריד ביצים ולהקציף לסרוגין עם הסוכר והמלח עד לקצף גמישי להוסיף את השמן ב3 פעמים, לערבב את כול החומרים היבשים הכול ביחד ,להוסיף 1 יוגורט וחצי כמות מהיבשים ושוב לערבב עוד 1 יוגורט ועוד את יתרת היבשים, להוסיף גרידת לימון לערבב ולתנור שחומם מראש ב170 מעלות בערך 40 דקות...
2
לצנן את העוגה ולישפוך את הגנ'ז שעשוי מ150 שוקולד מריר, וחצי כמות מהשמנת המתוקה לחמם מעט ולערבב..בהצלחה אורה...