לןגן

עוגת פרג לפסח

מאת: ארגוב אורה, פורסם: 17/03/2021 | 18:00
עוגת פרג לפסח

תקציר המתכון: עוגה נימוחה בטירוף

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפריד ביצים ולהקציף לסרוגין עם הסוכר והמלח עד לקצף גמישי להוסיף את השמן ב3 פעמים, לערבב את כול החומרים היבשים הכול ביחד ,להוסיף 1 יוגורט וחצי כמות מהיבשים ושוב לערבב עוד 1 יוגורט ועוד את יתרת היבשים, להוסיף גרידת לימון לערבב ולתנור שחומם מראש ב170 מעלות בערך 40 דקות..

  2. לצנן את העוגה ולישפוך את הגנ'ז שעשוי מ150 שוקולד מריר, וחצי כמות מהשמנת המתוקה לחמם מעט ולערבב..בהצלחה אורה..