הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאופן ההכנה : בקערת המיקסר מניחים את הקמח והשמרים ומערבבים עם כף. מוסיפים מעל את כל יתר הרכיבים (חמאה רכה, דבש, ביצים, רבע כוס חלב והמלח) ומערבלים. אם רואים שהבצק יבש מעט מוסיפים עוד קצת חלב. לי למשל יצא להשתמש בשליש כוס חלב. הבצק צריך להיות רך וגמיש ולא כל כך דביק. מכסים את הבצק ונותנים לו תפיחה של לפחות שעה-שעתיים עד שיכפיל את הנפח שלו. לאחר שהבצק תפח מוציאים מהקערה, מכדררים אותו לעיגול כאשר מנסים לדאוג שהחלק העליון שלו יהיה חלק ויפה ומניחים על תבנית עגולה, רצוי שתהיה מרופדת בתחתית בנייר אפיה. ולשים בתנור עד להשחמה, מחכים שיתקרר וחותכים לחצי כלומר 2 חתיכות,שמים את הקרם : חמי כוס חלב,שמנת מתוקה,פודינג וניל,3 כפות גבינה,שוקולד לבן מומס לתערובת מעל : אגוזי מלך ובוטנים,כף שמנת מתוקה,דבש,מייפל,כפית חמאה,כפית נס קפה לבשל הכל ביחד עד לרתיחה ולפזר מעל העוגה.