אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

7,015
צפיות

עוגת יוגורט ולימון

המתכון של
עוגת יוגורט ולימון

עוגה מטריפה מירקם רך ונימוח אין אחד שלא עף עליה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 7 ביצים L
  • כוס וחצי סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 גביעי יוגורט דנונה בסגנון יוני 6.5%
  • (130 גר גביע)
  • חצי כוס מיץ מלימון טרי
  • כוס שמן
  • 2 כוסות ורבע קמח תופח
  • (לפסח- להמיר את הקמח ב-100 גר קמח שקדים,50 גר קורנפלור,50 גר קמח תפוא+שקית אבקת אפייה)
  • לקישוט-אבקת סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    יש שתי אופציות להכנה:.


  • 2

    1.בקערת המיקסר להקציף את החלבונים עם כוס סוכר,וסוכר וניל עד לקצף יציב במרקם חלק..


  • 3

    את החלמונים להקציף בקערה נפרדת,עם חצי כוס סוכר,לקצף בהיר ותפוח,ולהוביף בהדרגה את השמן,לאחר מכן את הגרידת לימון,מיץ לימון,את היוגורט,להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף בהדרגה את הקמח או לחילופין אם ממירים לפסח אז את המרכיבים שכתבתי. לא לערבב יותר מידי ממש מעט רק עד שנטמע בבלילה..


  • 4

    אופציה נוספת:.


  • 5

    להקציף את החלבונים עם כוס סוכר וסוכר וניל לקצף יציב במירקם חלק,ובקערה נפרדת לערבב במטרפה את החלמונים,חצי כוס סוכר,שמן,יוגורט,גרידת לימון,ומיץ לימון ובסוף להוסיף את הקמח..


  • 6

    ההמלצה שלי האופציה הראשונה להקציף בשתי קערות נפרדות יותר מומלצת אבל בשתיהם תצא תוצאה טובה..


  • 7

    להעביר שליש מהקצף של החלבונים לקערה של החלמונים ולערבב בתנועות קיפול,כל פעם שליש עד שהבלילה במרקם אחיד..


  • 8

    להעביר את הבלילה לתבנית אנודייז עם חור,לשמן את התבנית קלות עם ספריי שמן כי אנחנו לא הופכים אותה..


  • 9

    להכניס לתנור שחומם מראש ל160 מעלות טורבו כ-55 דקות לבדוק עם קיסם שיוצא יבש עם פירורים לחים.כשהעוגה יוצאת מהתנור לעטוף בניילון נצמד וכשהיא מתקררת לחלץ מהתבנית לצלחת הגשה ולפזר מעל אבקת סוכר. בהצלחה ובתאבון חופית אלמקייס.


1

יש שתי אופציות להכנה:.


2

1.בקערת המיקסר להקציף את החלבונים עם כוס סוכר,וסוכר וניל עד לקצף יציב במרקם חלק..


3

את החלמונים להקציף בקערה נפרדת,עם חצי כוס סוכר,לקצף בהיר ותפוח,ולהוביף בהדרגה את השמן,לאחר מכן את הגרידת לימון,מיץ לימון,את היוגורט,להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף בהדרגה את הקמח או לחילופין אם ממירים לפסח אז את המרכיבים שכתבתי. לא לערבב יותר מידי ממש מעט רק עד שנטמע בבלילה..


4

אופציה נוספת:.


5

להקציף את החלבונים עם כוס סוכר וסוכר וניל לקצף יציב במירקם חלק,ובקערה נפרדת לערבב במטרפה את החלמונים,חצי כוס סוכר,שמן,יוגורט,גרידת לימון,ומיץ לימון ובסוף להוסיף את הקמח..


6

ההמלצה שלי האופציה הראשונה להקציף בשתי קערות נפרדות יותר מומלצת אבל בשתיהם תצא תוצאה טובה..


7

להעביר שליש מהקצף של החלבונים לקערה של החלמונים ולערבב בתנועות קיפול,כל פעם שליש עד שהבלילה במרקם אחיד..


8

להעביר את הבלילה לתבנית אנודייז עם חור,לשמן את התבנית קלות עם ספריי שמן כי אנחנו לא הופכים אותה..


9

להכניס לתנור שחומם מראש ל160 מעלות טורבו כ-55 דקות לבדוק עם קיסם שיוצא יבש עם פירורים לחים.כשהעוגה יוצאת מהתנור לעטוף בניילון נצמד וכשהיא מתקררת לחלץ מהתבנית לצלחת הגשה ולפזר מעל אבקת סוכר. בהצלחה ובתאבון חופית אלמקייס.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים