ללא הפרדת ביצים
4 ביצים
3/4 כוס שמן (שמתי שמן תירס)
1 וחצי כוסות סוכר
1 כוס קוקוס
1 ורבע כוסות מיץ תפוזים (פרי גת)
2 ח' א,אפיה
2 ח" סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח
1 כוס אגוזים פקן (טחון)
א,ההכנה
את 4 ביצים נשים בקערת מיקסר
נערבב במהירות גבוהה
בהדרגה נוסיף את 1 וחצי סוכר
נוריד מעט את המהירות
ונוסיף שמן,מיץ תפוזים,א,אפיה, סוכר וניל , כוס קוקוס,והאגוזים
להוריד מהירות נמוכה
להכניס את 2 כוסות הקמח
עד לקבלת בליל.
1
ה חלקה
להכניס לתנור שחומם מראש
ל 40 דקות,לבדוק עם קיסם
שהעוגה התקררה לפזר אבקת סוכר
תודה לחן אסרף (חחח)
.
0
ללא הפרדת ביצים
4 ביצים
3/4 כוס שמן (שמתי שמן תירס)
1 וחצי כוסות סוכר
1 כוס קוקוס
1 ורבע כוסות מיץ תפוזים (פרי גת)
2 ח' א,אפיה
2 ח" סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח
1 כוס אגוזים פקן (טחון)
א,ההכנה
את 4 ביצים נשים בקערת מיקסר
נערבב במהירות גבוהה
בהדרגה נוסיף את 1 וחצי סוכר
נוריד מעט את המהירות
ונוסיף שמן,מיץ תפוזים,א,אפיה, סוכר וניל , כוס קוקוס,והאגוזים
להוריד מהירות נמוכה
להכניס את 2 כוסות הקמח
עד לקבלת בליל.
1
ה חלקה
להכניס לתנור שחומם מראש
ל 40 דקות,לבדוק עם קיסם
שהעוגה התקררה לפזר אבקת סוכר
תודה לחן אסרף (חחח)
.