לןגן

עוגת תפוזים בחושה

מאת: ענווה יהודאי, פורסם: 21/02/2021 | 17:38
עוגת  תפוזים   בחושה

תקציר המתכון: את המתכון לקחתי "אתר אמהות מבשלות ביחד " של חן אסרף, העשרתי עם תוספות ממני, יצאה טעימה (ראו תמונה)

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללא הפרדת ביצים 4 ביצים 3/4 כוס שמן (שמתי שמן תירס) 1 וחצי כוסות סוכר 1 כוס קוקוס 1 ורבע כוסות מיץ תפוזים (פרי גת) 2 ח' א,אפיה 2 ח" סוכר וניל 2 כוסות קמח תופח 1 כוס אגוזים פקן (טחון) א,ההכנה את 4 ביצים נשים בקערת מיקסר נערבב במהירות גבוהה בהדרגה נוסיף את 1 וחצי סוכר נוריד מעט את המהירות ונוסיף שמן,מיץ תפוזים,א,אפיה, סוכר וניל , כוס קוקוס,והאגוזים להוריד מהירות נמוכה להכניס את 2 כוסות הקמח עד לקבלת בליל

  2. ה חלקה להכניס לתנור שחומם מראש ל 40 דקות,לבדוק עם קיסם שהעוגה התקררה לפזר אבקת סוכר תודה לחן אסרף (חחח)