ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
הבצק: להוסיף לחמאה המומסת את א.הסוכר, לערבב בעזרת מטרפה, להוסיף את הביצה, לטרוף היטב, להוסיף את הקמח עד לקבלת בצק מבריק. לשטח על תבנית פאי מרוחה בחמאה, לדקור ולהכניס למקפיא.
-
1
לקלף ולחצות את התפוחים, לנקות מגרעינים ולפרוס לפרוסות דקות.
-
2
להוציא את הפאי מהמקפיא, לשים עליו את הרסק תפוחים ולסדר את הפרוסות תפוחים כמו בתמונה.
-
3
להבריש בחמאה מומסת וסוכר בזהירות שלא יזוזו התפוחים.
-
4
להכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות, לאפות כ 40 דקות.
-
5
להוציא ולהבריש מיד בתרכיז תפוחים.
-
6
מומלץ להגיש עם גלידת וניל.
0
הבצק: להוסיף לחמאה המומסת את א.הסוכר, לערבב בעזרת מטרפה, להוסיף את הביצה, לטרוף היטב, להוסיף את הקמח עד לקבלת בצק מבריק. לשטח על תבנית פאי מרוחה בחמאה, לדקור ולהכניס למקפיא.
1
לקלף ולחצות את התפוחים, לנקות מגרעינים ולפרוס לפרוסות דקות.
2
להוציא את הפאי מהמקפיא, לשים עליו את הרסק תפוחים ולסדר את הפרוסות תפוחים כמו בתמונה.
3
להבריש בחמאה מומסת וסוכר בזהירות שלא יזוזו התפוחים.
4
להכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות, לאפות כ 40 דקות.
5
להוציא ולהבריש מיד בתרכיז תפוחים.
6
מומלץ להגיש עם גלידת וניל.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים