לןגן

פאי תפוחים

מאת: מרים יחיא, פורסם: 07/02/2021 | 00:48
פאי תפוחים

תקציר המתכון: בסגנון צרפתי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הבצק: להוסיף לחמאה המומסת את א.הסוכר, לערבב בעזרת מטרפה, להוסיף את הביצה, לטרוף היטב, להוסיף את הקמח עד לקבלת בצק מבריק. לשטח על תבנית פאי מרוחה בחמאה, לדקור ולהכניס למקפיא

  2. לקלף ולחצות את התפוחים, לנקות מגרעינים ולפרוס לפרוסות דקות

  3. להוציא את הפאי מהמקפיא, לשים עליו את הרסק תפוחים ולסדר את הפרוסות תפוחים כמו בתמונה

  4. להבריש בחמאה מומסת וסוכר בזהירות שלא יזוזו התפוחים

  5. להכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות, לאפות כ 40 דקות

  6. להוציא ולהבריש מיד בתרכיז תפוחים

  7. מומלץ להגיש עם גלידת וניל