בסיר חלבי על הגז נרתיח את החלב ..לאחר רתיחה ננמיך להבה ונוסיף בהדרגה את הקוקוס..הסולת..הסוכר והסוכר וניל תוך כדי ערבוב עם מטרפה ידנית ! מערבבים עד שהופך להיות מרקם של דייסה ! סמיך ולא דליל. (ניתן להוסיף קינמון מי שרוצה ).
2
לקחת תבנית קוגלהוף צורה קלאסית מספר 24 לרסס היטב עם ספריי שמן ..נשפוך את הבלילה לתבנית בעודה חמה ! .
3
כעת ניקח את האוראו וננעץ אותם בבלילה מלמעלה בצורה מעגלית ,ראו תמונה ..
4
נעטוף בניילון נצמד ונקפיא לפחות לשעה להתייצבות ..
5
כעת נכין גנש שוקולד.
6
את השוקולד נמיס במיקרו עם חצי מיכל שמנת מתוקה ונצנן לטמפ' החדר ..
7
כעת נהפוך את התבנית על צלחת הגשה ...אם היא קפואה תנו לה להצטנן בחוץ עד שתפשיר..
8
נמזוג ממרכז העוגה גנש שוקולד .
9
נשמור במקרר ...טעם אגדה ! .
10
את המתכון הכנתי בהשראת שפית טורכיה ושיניתי מעט. .
11
בהצלחה אילנית בניזרי ❤.
1
בסיר חלבי על הגז נרתיח את החלב ..לאחר רתיחה ננמיך להבה ונוסיף בהדרגה את הקוקוס..הסולת..הסוכר והסוכר וניל תוך כדי ערבוב עם מטרפה ידנית ! מערבבים עד שהופך להיות מרקם של דייסה ! סמיך ולא דליל. (ניתן להוסיף קינמון מי שרוצה ).
2
לקחת תבנית קוגלהוף צורה קלאסית מספר 24 לרסס היטב עם ספריי שמן ..נשפוך את הבלילה לתבנית בעודה חמה ! .
3
כעת ניקח את האוראו וננעץ אותם בבלילה מלמעלה בצורה מעגלית ,ראו תמונה ..
4
נעטוף בניילון נצמד ונקפיא לפחות לשעה להתייצבות ..
5
כעת נכין גנש שוקולד.
6
את השוקולד נמיס במיקרו עם חצי מיכל שמנת מתוקה ונצנן לטמפ' החדר ..
7
כעת נהפוך את התבנית על צלחת הגשה ...אם היא קפואה תנו לה להצטנן בחוץ עד שתפשיר..