תקציר המתכון: לאוהבי הקוקוס
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בסיר חלבי על הגז נרתיח את החלב ..לאחר רתיחה ננמיך להבה ונוסיף בהדרגה את הקוקוס..הסולת..הסוכר והסוכר וניל תוך כדי ערבוב עם מטרפה ידנית ! מערבבים עד שהופך להיות מרקם של דייסה ! סמיך ולא דליל. (ניתן להוסיף קינמון מי שרוצה )
לקחת תבנית קוגלהוף צורה קלאסית מספר 24 לרסס היטב עם ספריי שמן ..נשפוך את הבלילה לתבנית בעודה חמה !
כעת ניקח את האוראו וננעץ אותם בבלילה מלמעלה בצורה מעגלית ,ראו תמונה .
נעטוף בניילון נצמד ונקפיא לפחות לשעה להתייצבות .
כעת נכין גנש שוקולד
את השוקולד נמיס במיקרו עם חצי מיכל שמנת מתוקה ונצנן לטמפ' החדר .
כעת נהפוך את התבנית על צלחת הגשה ...אם היא קפואה תנו לה להצטנן בחוץ עד שתפשיר.
נמזוג ממרכז העוגה גנש שוקולד
נשמור במקרר ...טעם אגדה !
את המתכון הכנתי בהשראת שפית טורכיה ושיניתי מעט.
בהצלחה אילנית בניזרי ❤