הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת המתכון קיבלתי ממישהי שהביאה לי לטעום את העוגה וגם צירפה מתכון את המתכון אפשר להכין גם בפסח ( עם מצרכים הכשרים לפסח).
בקערת המיקסר נקציף לבסיס 6 חלבונים ( לבן) עם 2 כפות סוכר..
בקערה נוספת נקציף עם מערבל ידני 6 חלמונים ( צהוב) 1 כף סוכר ופודינג שוקולד..
לערבב יחד ולקפל עד לאיחוד..
לשפוך את תערובת הבסיס לתבנית ונאפה 20 דק' חום בינוני 150-180 מעלות כל אחת והתנור שלה, לקרר את העוגה ..
להקציף 1 שמנת מתוקה 2 שמנת חמוצה 1 גבינה לבנה 5% ,2 סוכר וניל ובסוף 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל ..
לאחר שהקצפנו נשפוך את המלית על הבסיס וניישר..
לציפוי- בקלחת קטנה נמיס 50 גר'חמאה 1 שוקולד מריר 6 כפות סוכר 2 כפות קקאו ו-8 כפות מים לאחר שהכל נמס והסמיך , נשפוך בהדרגה את הציפוי מעל המלית ונצפה את כל המלית בשוקולד המומס..
לקרר את העוגה היטב לפחות לילה שלם..
בהצלחה ....
תהנו......