תקציר המתכון: את המתכון קיבלתי ממישהי שהביאה לי לטעום את העוגה וגם צירפה מתכון את המתכון אפשר להכין גם בפסח ( עם מצרכים הכשרים לפסח).
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בקערת המיקסר נקציף לבסיס 6 חלבונים ( לבן) עם 2 כפות סוכר.
בקערה נוספת נקציף עם מערבל ידני 6 חלמונים ( צהוב) 1 כף סוכר ופודינג שוקולד.
לערבב יחד ולקפל עד לאיחוד.
לשפוך את תערובת הבסיס לתבנית ונאפה 20 דק' חום בינוני 150-180 מעלות כל אחת והתנור שלה, לקרר את העוגה .
להקציף 1 שמנת מתוקה 2 שמנת חמוצה 1 גבינה לבנה 5% ,2 סוכר וניל ובסוף 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל .
לאחר שהקצפנו נשפוך את המלית על הבסיס וניישר.
לציפוי- בקלחת קטנה נמיס 50 גר'חמאה 1 שוקולד מריר 6 כפות סוכר 2 כפות קקאו ו-8 כפות מים לאחר שהכל נמס והסמיך , נשפוך בהדרגה את הציפוי מעל המלית ונצפה את כל המלית בשוקולד המומס.
לקרר את העוגה היטב לפחות לילה שלם.
בהצלחה ...
תהנו.....