ממיסים על גז את כל חומרי העוגה מלבד הפתי בר. בנתיים שוברים לקערה את הפתי בר גס , לא טחון מידי שישארו חתיכות בינוניות..
1
שופכים את מה שהמסנו בגז על הפתי בר ומערבבים היטב. .
2
מניחים נייר אפיה בתחתית תבנית עגולה 24 או חד פעמית עגולה . משטחים את הבלילה בתבנית. .
3
מקציפים את חומרי הקרם: שמנת מתוקה, אינסטנט וחלב לקצף יציב ושופכים מעל שכבת הפתי בר. מעל מגרדים שוקולד או מפזרים סוכריות שוקולד. מצננים במקרר כ4 שעות לפני ההגשה..
4
בהצלחה איילת❤.
0
ממיסים על גז את כל חומרי העוגה מלבד הפתי בר. בנתיים שוברים לקערה את הפתי בר גס , לא טחון מידי שישארו חתיכות בינוניות..
1
שופכים את מה שהמסנו בגז על הפתי בר ומערבבים היטב. .
2
מניחים נייר אפיה בתחתית תבנית עגולה 24 או חד פעמית עגולה . משטחים את הבלילה בתבנית. .
3
מקציפים את חומרי הקרם: שמנת מתוקה, אינסטנט וחלב לקצף יציב ושופכים מעל שכבת הפתי בר. מעל מגרדים שוקולד או מפזרים סוכריות שוקולד. מצננים במקרר כ4 שעות לפני ההגשה..