אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

474
צפיות

בראוניז שוקולד מריר ממחר שוקולד אגוזי לוז ומחית פרלינה

המתכון של
בראוניז שוקולד מריר ממחר שוקולד אגוזי לוז ומחית פרלינה

לכל מי שאוהב שוקולד🍫🍫🍫

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 200 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 100 גרם ממרח איגוזי לוז למשל נוטלה
  • 3 כפות מחית פרלינה
  • כוס סוכר אחד פעמי לשתיה חמה
  • 5 ביצים גודל L בטמפרטורת החדר
  • 2 פקקים תמצית וניל
  • 140 גרם קמח (1 כוס)
  • 24 גרם קקאו (3 כפות)
אופן ההכנה
  • 1

    1)להמיס יחד שוקולד וחמאה במיקרוגל או על בן מארי להמסה מלאה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ולהוסיף תמצית וניל לצנן כעשר דקות בצד.


  • 2

    2)להקציף את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף סמיך ובהיר.


  • 3

    3)לנפות יחד קמח וקקאו מעל התערובת הביצים, ולקפל עם מטרפה לתערובת חלקה ממש בעדינות.


  • 4

    עד לקבלת מרקם חלק .


  • 5

    4)להוסים פנימה את תערובת השוקולד המומס עם החמאה ולקפל בעדינות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה ויוצקים את הבלילה לתבנית מלבנית: 25 על 30 ס"מ .


  • 6

    ואופים בתנור טורבו שחומם מראש ל 170 מעלות כ 30 דקות עד וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.


  • 7

    5) פורסים לריבועים ומפזרים אבקת סוכר .


  • 8

    ושומרים במקרר עד שבוע ובהקפאה עד חודשיים.


1

1)להמיס יחד שוקולד וחמאה במיקרוגל או על בן מארי להמסה מלאה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ולהוסיף תמצית וניל לצנן כעשר דקות בצד.


2

2)להקציף את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף סמיך ובהיר.


3

3)לנפות יחד קמח וקקאו מעל התערובת הביצים, ולקפל עם מטרפה לתערובת חלקה ממש בעדינות.


4

עד לקבלת מרקם חלק .


5

4)להוסים פנימה את תערובת השוקולד המומס עם החמאה ולקפל בעדינות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה ויוצקים את הבלילה לתבנית מלבנית: 25 על 30 ס"מ .


6

ואופים בתנור טורבו שחומם מראש ל 170 מעלות כ 30 דקות עד וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.


7

5) פורסים לריבועים ומפזרים אבקת סוכר .


8

ושומרים במקרר עד שבוע ובהקפאה עד חודשיים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים