לןגן

בראוניז שוקולד מריר ממחר שוקולד אגוזי לוז ומחית פרלינה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/01/2021 | 09:23
בראוניז שוקולד מריר ממחר שוקולד אגוזי לוז ומחית פרלינה

תקציר המתכון: לכל מי שאוהב שוקולד🍫🍫🍫

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)להמיס יחד שוקולד וחמאה במיקרוגל או על בן מארי להמסה מלאה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ולהוסיף תמצית וניל לצנן כעשר דקות בצד

  2. 2)להקציף את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף סמיך ובהיר

  3. 3)לנפות יחד קמח וקקאו מעל התערובת הביצים, ולקפל עם מטרפה לתערובת חלקה ממש בעדינות

  4. עד לקבלת מרקם חלק

  5. 4)להוסים פנימה את תערובת השוקולד המומס עם החמאה ולקפל בעדינות רק עד שמתקבלת תערובת אחידה ויוצקים את הבלילה לתבנית מלבנית: 25 על 30 ס"מ

  6. ואופים בתנור טורבו שחומם מראש ל 170 מעלות כ 30 דקות עד וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש

  7. 5) פורסים לריבועים ומפזרים אבקת סוכר

  8. ושומרים במקרר עד שבוע ובהקפאה עד חודשיים