ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
2.0 כפות ליקר קפה או שוקולד
-
1/2 קילוגרם גבינת מסקרפונה 40% (2 קופסאות) + 3/4 כוס אבקת סוכר
-
-
4 כפות ליקר, 4 כפות אמרטו, 4 כפות ברנדי
-
-
2 קופסאות שמנת להקצפה 38%
-
2 קופסאות אינסטנט פודינג וניל (160 גר')
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף בקערת המיקסר את מרכיבי הקרם. לקראת הסוף להוסיף את תערובת הליקרים.
-
2
מערבבים בכוס את ליקר האמרטו, ברנדי וליקר קפה. ומוסיפים תוך כדי טפטוף לתערובת הקרם.
-
3
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה ואבקת הסוכר כדי לרכך את הגבינה.
-
4
ממשיכים להקציף את תערובת הקרם ומוסיפים בהדרגה ובאיטיות את גבינת המסקרפונה עד שנוצרת תערובת אוורירית.
-
5
לטבול כל בישקוט, טבילה קצרה בתערובת הליקרים.
-
6
בתבנית פיירקס בגודל 20X30 מסדרים מחצית מהבישקוטים כשהחלק המצופה בסוכר כלפי מטה.
-
7
מורחים על הבישקוטים מחצית מהקרם. על הקרם מסדרים בישקוטים טבולים, מרטיבים אותם בזהירות ומורחים עליהם את יתרת הקרם.
-
8
מכניסים את התבנית למקרר. עדיף להכין את העוגה יום לפני ההגשה. לפני ההגשה מפזרים על העוגה אבקת קקאו.
1
להקציף בקערת המיקסר את מרכיבי הקרם. לקראת הסוף להוסיף את תערובת הליקרים.
2
מערבבים בכוס את ליקר האמרטו, ברנדי וליקר קפה. ומוסיפים תוך כדי טפטוף לתערובת הקרם.
3
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה ואבקת הסוכר כדי לרכך את הגבינה.
4
ממשיכים להקציף את תערובת הקרם ומוסיפים בהדרגה ובאיטיות את גבינת המסקרפונה עד שנוצרת תערובת אוורירית.
5
לטבול כל בישקוט, טבילה קצרה בתערובת הליקרים.
6
בתבנית פיירקס בגודל 20X30 מסדרים מחצית מהבישקוטים כשהחלק המצופה בסוכר כלפי מטה.
7
מורחים על הבישקוטים מחצית מהקרם. על הקרם מסדרים בישקוטים טבולים, מרטיבים אותם בזהירות ומורחים עליהם את יתרת הקרם.
8
מכניסים את התבנית למקרר. עדיף להכין את העוגה יום לפני ההגשה. לפני ההגשה מפזרים על העוגה אבקת קקאו.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים