ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
0
לרסק את הבננות בצלחת.
-
1
בקערה נפרדת לשים 2 ביצים והסוכר ולטרוף במטרפה.
-
2
לאחר מכן להוסיף לתערובת הביצים את השמן ולהמשיך לערבב .
-
3
להוסיף את המייפל לתערובת + החלב ולערבב היטב עם המטרפה.
-
4
להוסיף לתערובת את הבננות שריסקנו ולהמשיך לערבב עם המטרפה.
-
5
להוסיף את הקמח התופח ומערבבים היטב שלא ישררו גושים.
-
6
ניתן להוסיף לתערובת אגוזים/פקאן/שקדים/שוקולד צ׳יפס וכו׳ .
-
7
לשמן את התבנית ולשפוך לתוכה את התערובת.
-
8
לשים בתנור שחומם מראש על 170 לבערך 35 דק.
-
9
לפזר אבקת סוכר אחרי שמוציאים מהתנור וקצת מתקרר .
0
לרסק את הבננות בצלחת.
1
בקערה נפרדת לשים 2 ביצים והסוכר ולטרוף במטרפה.
2
לאחר מכן להוסיף לתערובת הביצים את השמן ולהמשיך לערבב .
3
להוסיף את המייפל לתערובת + החלב ולערבב היטב עם המטרפה.
4
להוסיף לתערובת את הבננות שריסקנו ולהמשיך לערבב עם המטרפה.
5
להוסיף את הקמח התופח ומערבבים היטב שלא ישררו גושים.
6
ניתן להוסיף לתערובת אגוזים/פקאן/שקדים/שוקולד צ׳יפס וכו׳ .
7
לשמן את התבנית ולשפוך לתוכה את התערובת.
8
לשים בתנור שחומם מראש על 170 לבערך 35 דק.
9
לפזר אבקת סוכר אחרי שמוציאים מהתנור וקצת מתקרר .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים