לןגן

עוגת בננות

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 14/11/2020 | 19:51
עוגת בננות

תקציר המתכון: עוגת בננות מהירה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרסק את הבננות בצלחת

  2. בקערה נפרדת לשים 2 ביצים והסוכר ולטרוף במטרפה

  3. לאחר מכן להוסיף לתערובת הביצים את השמן ולהמשיך לערבב

  4. להוסיף את המייפל לתערובת + החלב ולערבב היטב עם המטרפה

  5. להוסיף לתערובת את הבננות שריסקנו ולהמשיך לערבב עם המטרפה

  6. להוסיף את הקמח התופח ומערבבים היטב שלא ישררו גושים

  7. ניתן להוסיף לתערובת אגוזים/פקאן/שקדים/שוקולד צ׳יפס וכו׳

  8. לשמן את התבנית ולשפוך לתוכה את התערובת

  9. לשים בתנור שחומם מראש על 170 לבערך 35 דק

  10. לפזר אבקת סוכר אחרי שמוציאים מהתנור וקצת מתקרר