למדוד בכוס מידה או חד פעמי קרטון מאת אילנית בניזרי
5 בצים שלמות גודל לארג'
2 כוסות קמח תופח או קמח רגיל פלוס שקית אבקת אפייה
כוס סוכר
שקית סוכר וניל
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים או חלב
חצי כוס קוקוס (מי שלא אוהב שיוותר ויוסיף במקום חצי כוס קמח או שקדים טחונים)
2 כפות ריבת חלב
אופן ההכנה
1
בקערת המיקסר במהירות גבוהה להקציף בצים יחד עם הסוכר וסוכר וניל 8 דקות עד לקבלת קצף תפוח ...להוסיף במזיגה איטית את השמן והמיץ תפוזים..כעת נוסיף את הקוקוס והקמח ונערבל עד לאיחוד ! .
2
לרכך את הריבת חלב 30 שניות במיקרו ולצנן..
3
ניקח תבנית 24 מרופדת בנייר אפייה או 2 אינגליש קייק..נמזוג מהבלילה ונשאיר בקערה כמות של כוס מהבלילה הלבנה ..נוסיף את הריבת חלב לבלילה שהשארנו ונערבב היטב..נמזוג על העוגה ונשייש(נקשקש) עם שיפוד עץ .
4
נאפה בחום 160 מעלות 45 דקות או עד שנועצים שיפוד עץ במרכז העוגה ויוצא יבש !! .
בקערת המיקסר במהירות גבוהה להקציף בצים יחד עם הסוכר וסוכר וניל 8 דקות עד לקבלת קצף תפוח ...להוסיף במזיגה איטית את השמן והמיץ תפוזים..כעת נוסיף את הקוקוס והקמח ונערבל עד לאיחוד ! .
2
לרכך את הריבת חלב 30 שניות במיקרו ולצנן..
3
ניקח תבנית 24 מרופדת בנייר אפייה או 2 אינגליש קייק..נמזוג מהבלילה ונשאיר בקערה כמות של כוס מהבלילה הלבנה ..נוסיף את הריבת חלב לבלילה שהשארנו ונערבב היטב..נמזוג על העוגה ונשייש(נקשקש) עם שיפוד עץ .
4
נאפה בחום 160 מעלות 45 דקות או עד שנועצים שיפוד עץ במרכז העוגה ויוצא יבש !! .