אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

6,752
צפיות

עוגת גבינה בסיר ג'חנון

המתכון של
עוגת גבינה בסיר ג'חנון

עוגת גבינה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 6 ביצים מופרדות בטמפרטורת החדר
  • 750 גרם גבינה 5 אחוז
  • 1 שמנת חמוצה
  • כוס סוכר
  • 7 כפות קרונפלור
  • 1 חבילת איסטנט פודינג
  • גרידה מלימון שלם
אופן ההכנה
  • 0

    להקציף את הביצים עם כוס סוכר לקצף לא חזק.


  • 1

    בקערה נפרדת לערבב את כל יתרת החומרים.


  • 2

    לקפל את תערובת הגבינות לקצף הביצים בתנועות קיפול.


  • 3

    את סיר הגחנון חובה לשמן עם מחמאה/חמאה(את כל הסיר)לא לדלג על שום חלק בסיר.


  • 4

    לשים נייר אפייה בדפנות וגם אותם לשמן היטב.


  • 5

    לעטוף את הסיר מבחוץ בנייר כסף על מנת שהדפנות העוגה ישארו לבנות.


  • 6

    להעביר את התערובת לתוך הסיר.


  • 7

    לחמם תנור על טורבו 250 מעלות.


  • 8

    לשים תבנית עם מים ועל התבנית להניח את הסיר.


  • 9

    לאפות את העוגה בערך כרבע שעה על טורבו ולאחר מכן להוריד לחום רגיל על 150 בערך כשעה וחצי.


  • 10

    לא לפתוח את התנור במשך 3 שעות.


  • 11

    העוגה צריכה להיות לילה במקרר.


  • 12

    אחרי הקירור ניתן להפוך אותה.


0

להקציף את הביצים עם כוס סוכר לקצף לא חזק.


1

בקערה נפרדת לערבב את כל יתרת החומרים.


2

לקפל את תערובת הגבינות לקצף הביצים בתנועות קיפול.


3

את סיר הגחנון חובה לשמן עם מחמאה/חמאה(את כל הסיר)לא לדלג על שום חלק בסיר.


4

לשים נייר אפייה בדפנות וגם אותם לשמן היטב.


5

לעטוף את הסיר מבחוץ בנייר כסף על מנת שהדפנות העוגה ישארו לבנות.


6

להעביר את התערובת לתוך הסיר.


7

לחמם תנור על טורבו 250 מעלות.


8

לשים תבנית עם מים ועל התבנית להניח את הסיר.


9

לאפות את העוגה בערך כרבע שעה על טורבו ולאחר מכן להוריד לחום רגיל על 150 בערך כשעה וחצי.


10

לא לפתוח את התנור במשך 3 שעות.


11

העוגה צריכה להיות לילה במקרר.


12

אחרי הקירור ניתן להפוך אותה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים