תקציר המתכון: עוגת גבינה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
להקציף את הביצים עם כוס סוכר לקצף לא חזק
בקערה נפרדת לערבב את כל יתרת החומרים
לקפל את תערובת הגבינות לקצף הביצים בתנועות קיפול
את סיר הגחנון חובה לשמן עם מחמאה/חמאה(את כל הסיר)לא לדלג על שום חלק בסיר
לשים נייר אפייה בדפנות וגם אותם לשמן היטב
לעטוף את הסיר מבחוץ בנייר כסף על מנת שהדפנות העוגה ישארו לבנות
להעביר את התערובת לתוך הסיר
לחמם תנור על טורבו 250 מעלות
לשים תבנית עם מים ועל התבנית להניח את הסיר
לאפות את העוגה בערך כרבע שעה על טורבו ולאחר מכן להוריד לחום רגיל על 150 בערך כשעה וחצי
לא לפתוח את התנור במשך 3 שעות
העוגה צריכה להיות לילה במקרר
אחרי הקירור ניתן להפוך אותה