לןגן

עוגת גבינה בסיר ג'חנון

מאת: סיגל דבוש, פורסם: 20/10/2020 | 22:10
עוגת גבינה בסיר ג'חנון

תקציר המתכון: עוגת גבינה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים עם כוס סוכר לקצף לא חזק

  2. בקערה נפרדת לערבב את כל יתרת החומרים

  3. לקפל את תערובת הגבינות לקצף הביצים בתנועות קיפול

  4. את סיר הגחנון חובה לשמן עם מחמאה/חמאה(את כל הסיר)לא לדלג על שום חלק בסיר

  5. לשים נייר אפייה בדפנות וגם אותם לשמן היטב

  6. לעטוף את הסיר מבחוץ בנייר כסף על מנת שהדפנות העוגה ישארו לבנות

  7. להעביר את התערובת לתוך הסיר

  8. לחמם תנור על טורבו 250 מעלות

  9. לשים תבנית עם מים ועל התבנית להניח את הסיר

  10. לאפות את העוגה בערך כרבע שעה על טורבו ולאחר מכן להוריד לחום רגיל על 150 בערך כשעה וחצי

  11. לא לפתוח את התנור במשך 3 שעות

  12. העוגה צריכה להיות לילה במקרר

  13. אחרי הקירור ניתן להפוך אותה