ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בסיס העוגה
-
שרוול וחצי ביסקויטים פתי בר
-
-
-
-
שכבת וניל
-
1 וחצי קופ' שמנת להקצפה 38%
-
-
1 קופ' פודינג וניל (80 גר')
-
שכבת שוקולד
-
1 וחצי קופ' שמנת להקצפה 38%
-
-
1 קופ' פודינג וניל (80 גר')
-
אופן ההכנה
-
1
לגרוס את הפתי בר לחתיכות קטנות.
-
2
להמיס בסיר קטן את החמאה, חלב ושוקולד. לשפוך על חתיכות הפתי בר ולערבב היטב.
-
3
לשפוך התערובת לתבנית מאורכת 20X30, או בתבנית בקוטר 24. להכניס את התבנית למקפיא.
-
4
להקציף את מרכיבי שכבת הוניל ולשפוך מעל שכבת הפתי בר, לשים את התבנית שעה במקפיא.
-
5
להקציף את מרכיבי שכבת השוקולד ולשפוך מעל שכבת הוניל.
-
6
להכניס את התבנית למקרר, או לשמור במקפיא ולהגיש כעוגת גלידה. להכין את העוגה יום לפני ההגשה.
-
7
לקשט את העוגה עם פירורי שוקולד מריר, או שוקולד לבן.
1
לגרוס את הפתי בר לחתיכות קטנות.
2
להמיס בסיר קטן את החמאה, חלב ושוקולד. לשפוך על חתיכות הפתי בר ולערבב היטב.
3
לשפוך התערובת לתבנית מאורכת 20X30, או בתבנית בקוטר 24. להכניס את התבנית למקפיא.
4
להקציף את מרכיבי שכבת הוניל ולשפוך מעל שכבת הפתי בר, לשים את התבנית שעה במקפיא.
5
להקציף את מרכיבי שכבת השוקולד ולשפוך מעל שכבת הוניל.
6
להכניס את התבנית למקרר, או לשמור במקפיא ולהגיש כעוגת גלידה. להכין את העוגה יום לפני ההגשה.
7
לקשט את העוגה עם פירורי שוקולד מריר, או שוקולד לבן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים