לןגן

עוגת 3 שכבות

מאת: מירי גולני, פורסם: 17/10/2020 | 18:33
עוגת 3 שכבות

תקציר המתכון: קרדיט למתכון של רויטל בן חמו

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בסיס העוגה

שכבת וניל

שכבת שוקולד

אופן הכנה

  1. לגרוס את הפתי בר לחתיכות קטנות

  2. להמיס בסיר קטן את החמאה, חלב ושוקולד. לשפוך על חתיכות הפתי בר ולערבב היטב

  3. לשפוך התערובת לתבנית מאורכת 20X30, או בתבנית בקוטר 24. להכניס את התבנית למקפיא

  4. להקציף את מרכיבי שכבת הוניל ולשפוך מעל שכבת הפתי בר, לשים את התבנית שעה במקפיא

  5. להקציף את מרכיבי שכבת השוקולד ולשפוך מעל שכבת הוניל

  6. להכניס את התבנית למקרר, או לשמור במקפיא ולהגיש כעוגת גלידה. להכין את העוגה יום לפני ההגשה

  7. לקשט את העוגה עם פירורי שוקולד מריר, או שוקולד לבן