הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה שמים סוכר, שמן וביצים ומקציפים במטרפה..
מוסיפים סוכר וניל וממשיכים להקציף..
בקערה נפרדת מערבבים קמח מנופה עם אבקת אפיה מוסיפים לסירוגים קמח ומיץ ענבים עד לקבלת בלילה אחידה..
מקמחים את הצימוקים והפיסטוקים ומוסיפים לבלילה מערבבים עד שהצימוקים נבלעים בתוך הבלילה..
שופכים את הבלילה לתבנית מלבנית ואופים בחום של 160 מעלות כ-30 דקות או עד שקיסם הננעץ בתוכה יוצא יבש..