לןגן

עוגה בחושה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/10/2020 | 20:25
עוגה בחושה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים סוכר, שמן וביצים ומקציפים במטרפה.

  2. מוסיפים סוכר וניל וממשיכים להקציף.

  3. בקערה נפרדת מערבבים קמח מנופה עם אבקת אפיה מוסיפים לסירוגים קמח ומיץ ענבים עד לקבלת בלילה אחידה.

  4. מקמחים את הצימוקים והפיסטוקים ומוסיפים לבלילה מערבבים עד שהצימוקים נבלעים בתוך הבלילה.

  5. שופכים את הבלילה לתבנית מלבנית ואופים בחום של 160 מעלות כ-30 דקות או עד שקיסם הננעץ בתוכה יוצא יבש.