ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להקציף חלבונים לחכות כ 2-3 דקות ועם תחילת הקצף להוסיף סוכר בהדרגה.
-
2
לאחר שהקצף יציב ותפוח.
-
3
להנמיך מהירות ולהוסיף את החלמונים..
-
4
את השמן,מיץ תפוזים להוסיף הקמח סוכר וניל וגרידת לימון..
-
5
לחמם תנור 160-170 מע ולאפות כ 20-25 דק.
-
6
לבדוק עם קיסם. יוצאת מושלמת ונימוחה.
-
7
תהנו הילה.💛.
-
8
לקשט באבקת סוכר..
-
9
.
1
להקציף חלבונים לחכות כ 2-3 דקות ועם תחילת הקצף להוסיף סוכר בהדרגה.
2
לאחר שהקצף יציב ותפוח.
3
להנמיך מהירות ולהוסיף את החלמונים..
4
את השמן,מיץ תפוזים להוסיף הקמח סוכר וניל וגרידת לימון..
5
לחמם תנור 160-170 מע ולאפות כ 20-25 דק.
6
לבדוק עם קיסם. יוצאת מושלמת ונימוחה.
7
תהנו הילה.💛.
8
לקשט באבקת סוכר..
9
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים