ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בקערה שמים תפוחים קלופים חתוכים
-
-
-
-
-
-
-
-
חבילה אינסטנט פודינג וניל
-
אופן ההכנה
-
0
שמים בתבנית.
-
1
מעל הבלילה מסדרים את התפוחים .
-
2
ובוזקים עוד קצת סוכר חום.
-
3
180 מעלות/50 דקות.
-
4
העוגה מתקררת בוזקים אבקת סוכר.
0
שמים בתבנית.
1
מעל הבלילה מסדרים את התפוחים .
2
ובוזקים עוד קצת סוכר חום.
3
180 מעלות/50 דקות.
4
העוגה מתקררת בוזקים אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים