עוגת תפוחים
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 04/10/2020 | 10:16
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בקערה שמים תפוחים קלופים חתוכים
-
לפלחים עם סוכר חום
-
בקערת המיקסר
-
4ביצים
-
כוס סוכר
-
3/4 כוס שמן
-
2 סוכר וניל
-
כוס מיץ תפוזים
-
חבילה אינסטנט פודינג וניל
-
2כוסות קמח תופח
אופן הכנה
-
שמים בתבנית
-
מעל הבלילה מסדרים את התפוחים
-
ובוזקים עוד קצת סוכר חום
-
180 מעלות/50 דקות
-
העוגה מתקררת בוזקים אבקת סוכר